Prøv Havas testen og se om du matcher...SE MERE HER! >>

Havas er i rivende udvikling og har det seneste år haft gevaldigt vokseværk.

Vi er i dag 50 medarbejdere, der arbejder med at skabe integrerede og meningsfulde løsninger til vores kunder. Vi er et mangfoldigt hold af medarbejdere. Vi har vidt forskellige baggrunde, kompetencer og erfaring, og deler allesammen visse fælles egenskaber: Vi er ambitiøse, vi er fleksible, vi er ansvarlige og vi har holdånd.

Det er også de egenskaber, vi leder efter, når vi søger praktikanter, der i et semester kan assistere på konkrete områder, men også arbejde generelt med medie- og kommunikationsmarkedet.

Matcher du?

Vi søger 6 praktikanter. Stillingerne giver gode muligheder for at snuse til projektledelse, kreativitet, kunde- og medieansvar med meget mere. For os er det vigtigt at udvikle vores praktikanters generelle forståelse af kommerciel kommunikation, og du vil derfor også få kendskab til de øvrige aktiviteter og services, som vi leverer til vores kunder.

Du bliver tilknyttet ét af vores travle teams og skal hjælpe med de daglige opgaver. Vi har en flad organisation med korte kommandoveje og en pragmatisk tilgang til nye tiltag – så hvis du har en god idé, kommer du sandsynligvis til at realisere den.

Det er intentionen, at praktikanter efter endt praktik fortsætter i en traineestilling.

intern

Account manager Intern

Drømmer du om at planlægge medieinvesteringer for kunder? Har du styr på det dér med tal, budgetter og præsentationer? Så har du nu chancen for at få værdifuld erfaring med, hvordan vi planlægger vores kunders kampagner fra kundebrief over målgruppeanalyser og insights til budgetallokeringer, detailplanlægning, eksekvering, rapportering og fakturering.

Som en del af account-teamet kommer du til at bistå vores account directors i hele processen. Du vil stifte bekendtskab med alle mediegrupper fra pizzabakker til husstandsomdelte reklamer, print, outdoor, bio, radio, TV, digital, social, native og programmatic. Du bliver en haj til målgruppeanalyser, og du vil bistå med udarbejdelsen af medieplaner, præsentationer, rapporter og analyser til vores kunder.

intern

Frontend Developer Intern

Er du den der rækker hånden op, når læreren spørger, hvad HTML står for? Og er du typen der ved, hvor vigtigt et semikolon er, samt at fire mellemrum/et tab kan redde flere timers arbejde?

Så kan vi tilbyde dig at udvikle dine kompetencer inden for HTML, CSS, JavaScript, samt SQL og PHP.

Du vil blive en del af et kreativt team, hvor din rolle vil være at få offline kreativt indhold til at leve og fungere optimalt online.

Vores kunder, store som små, efterspørger unikke digitale løsninger, her får du mulighed for at komme med idéer til løsning af deres problemer.

Så er du klar på et dynamisk miljø med en masse sjov og udfordring, så er vi et godt Match!

Goder
Goder
Gratis frokost, fester og en fed studietur til et Havas bureau i en europæisk storby.
Erfaring
Erfaring
Erfaring er ikke et krav, men kan være en fordel. Vi glæder os bare til du bliver en del holdet :)
Spørgsmål
Spørgsmål
Send din ansøgning til blivendel@havas.com sammen med dit CV.
Hvis du har spørgsmål ring til den ansvarlige.
Deadline
Deadline
15. november.
Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.
intern

Multimedia Designer Intern

Kan du formidle komplekse budskaber og tungt stof på en let forståelig måde? Og kan du sætte dine løsninger op i PowerPoint? Så mangler vi dig!

Du er kreativ, elsker at arbejde med design og har et godt blik for visuel kommunikation og formidling.

Du skal strømline præsentationer på tværs af vores 50 medarbejdere. Du kommer til at arbejde sammen med det meste af huset, fra digitale eksperter, projektledere, art directors, dtp’ere til ledelsen.

Du vil være med til at udforme vores generelle præsentationer og specifikke projekter for kunder og konkrete kampagner. Du kan nok også arbejde i photoshop og har en skarp pen.

intern

Project Manager Intern

Kan du jonglere med mange bolde i luften? Har du orden i penalhuset, og trives du i samarbejdet med andre? Så er projektledelse måske noget for dig.

Som projektlederassistent kommer du til at arbejde med mange forskellige projekter for flere af vore kunder. Det kan være Tv-kampagner, nye websites, SoMe content, bannerkampagner og meget andet. Du får en bred kontaktflade på bureauet og skal hjælpe med at få på projekterne i mål i samarbejde med vores kreative, digitale og medieeksperter.

intern

Social Media Intern

Er du social by heart og har du altid telefonen ved hånden? Ved du hvad der trender lige nu eller vil du gerne kunne administrere communities i varierende størrelser? Så tilbyder vi at lære dig alt om social. Du kommer til at deltage og få indsigt i f.eks. redaktionel planlægning, publicering, respons management, rapportering, medieindkøb, optimering, kreativ udvikling og kampagneeksekvering. Derudover arbejder vi med en række kunders websites og nyhedsbreve, hvor du også vil indgå som en central del af content produktionen, den redaktionelle planlægning, opdatering af hjemmesider og levering på tværs af platforme.

intern

Creative Intern

Sprudler du af nye idéer og har du altid elsket at udtrykke dig kreativt? Så er her chancen for at lære mere om at designe og udforme kommunikationsbudskaber og kampagner. Som en del af det kreative team kommer du til at arbejde på tværs af alle kanaler og med mange forskellige medietyper.

Du føler dig hjemme i det digitale univers og kan sandsynligvis også lære os en ting eller to. Vi kan love dig en masse spændende opgaver på et bureau i kraftig udvikling, hvor i morgen aldrig ligner i dag.

match havas footer